Ympärivuorokautinen päivystys alkaa maanantaina 17.9.2018

Mevetin toimintaan on jo neljänkymmenen vuoden ajan kuulunut päivystäminen. Ajatuksemme siitä, että autamme ihmistä silloin kun hänellä on hätä lemmikin kanssa, on ollut toimintamme perusta alusta alkaen. Asiakkaidemme pitkään toivoma ja odottama ympärivuorokautinen päivystys alkaa 17.9.2018 klo 7:30. Klinikkamme korkeatasoinen tutkimusvälineistö ja laitteisto on käytettävissä kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivystyksen henkilökunta on Mevetin ammattitaitoista ja vakituista henkilökuntaa. Päivystyksen laajentumisen myötä tiimiimme liittyy uusia vakituisia ammattilaisia huolehtimaan lemmikistäsi. Potilas- ja tapauskohtainen hoidon ensitarpeen arviointi ja yksilöllisen hoitosuunnitelman luominen yhdessä omistajan kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Potilaan tarpeesta riippuen, voimme tarjota akuuteissa sairastapauksissa kaikkea laaja-alaisesta erikoissairaanhoidosta välittömään pienempään ensiapuun.

Hoidamme päivystyspotilaita ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta kiireelliset hätätapaukset edellyttävät joskus hoitojärjestyksen muuttamista.

Eläinlääkärin toimenpidepalkkioiden päivystyskorotukset ovat

  • iltaisin klo 20–22 +50 %,
  • öisin klo 22–08 +100 %
  • lauantaisin +50%
  • sunnuntaisin ja erikoispyhinä +100%

Päivystyskäynnit ovat normaalihintaisia arkisin kello 08.00–20.00. Päällekkäisiä korotuksia emme peri.

Ihminen ihmiselle. Lemmikkisi parhaaksi vuoden jokaisena hetkenä.

24/7 palveleva päivystysnumeromme on 0600 55 6500 (1,99 eur/min+pvm).

15.9.2018

Trimmauspalvelut tilapäisesti tauolle.

Mevetin henkilökunta keskittyy syksyllä 2018 ympärivuorokautisen päivystystoiminnan perustamiseen ja kehittämiseen. Henkilöresurssien lisäksi 24/7-päivystys tulee sitomaan toimitilojemme kapasiteettia. Trimmauspalvelumme jää tästä syystä tauolle kevääseen 2019 asti. Kiitämme kaikkia trimmausasiakkaitamme tältä erää ja tiedotamme, kun palvelu on jälleen tarjolla.

16.8.2018

Eurooppalainen huippukirurgi David Vicente aloittaa Mevetissä

Mevetin eläinlääkäritiimi vahvistuu kesäkuussa, kun huippukirurgi David Vicente aloittaa klinikallamme.

David on valmistunut eläinlääkäriksi Lissabonin yliopistosta vuonna 2009. Hän on tehnyt väitöskirjansa vuonna 2014 Oulun yliopiston biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnalle aineenvaihduntahäiriöiden mallintamisesta. David on suorittanut eurooppalaisen collegen kolmivuotisen pieneläinkirurgian residenssin Glasgown ja Uppsalan yliopistoissa, ja diplomaatin tutkinnon arvioitu suoritusaika on vuoden 2019 alussa.

Davidin erikoistumiskoulutus on pitänyt sisällään ortopedistä kirurgiaa sekä neuro- ja pehmytosakirurgiaa. Hän on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita ja luennoinut kansainvälisissä kongresseissa.

Davidin perhe asuu Suomessa, joten uran jatkaminen Mevetissä tarjoaa hänelle mahdollisuuden viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. David osaa useita kieliä, mutta hänen työkielenä on englanti. Davidin ja asiakkaiden tukena Mevetissä toimii aina myös kielitaitoinen hoitaja. Vapaa-ajalla David nauttii matkustamisesta, lukemisesta ja pyöräilystä.

Davidin aloitus takaa Mevetin potilaille laadukkaiden kirurgisten palveluiden entistä paremman saatavuuden. David työskentelee 11.6. alkaen klinikallamme viitenä päivänä viikossa.

24.5.2018

David Vicente