AJANKOHTAISTA 2018-05-31T11:17:52+00:00

Eurooppalainen huippukirurgi David Vicente aloittaa Mevetissä

Mevetin eläinlääkäritiimi vahvistuu kesäkuussa, kun huippukirurgi David Vicente aloittaa klinikallamme.

David on valmistunut eläinlääkäriksi Lissabonin yliopistosta vuonna 2009. Hän on tehnyt väitöskirjansa vuonna 2014 Oulun yliopiston biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnalle aineenvaihduntahäiriöiden mallintamisesta. David on suorittanut eurooppalaisen collegen kolmivuotisen pieneläinkirurgian residenssin Glasgown ja Uppsalan yliopistoissa, ja diplomaatin tutkinnon arvioitu suoritusaika on vuoden 2019 alussa.

Davidin erikoistumiskoulutus on pitänyt sisällään ortopedistä kirurgiaa sekä neuro- ja pehmytosakirurgiaa. Hän on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita ja luennoinut kansainvälisissä kongresseissa.

Davidin perhe asuu Suomessa, joten uran jatkaminen Mevetissä tarjoaa hänelle mahdollisuuden viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. David osaa useita kieliä, mutta hänen työkielenä on englanti. Davidin ja asiakkaiden tukena Mevetissä toimii aina myös kielitaitoinen hoitaja. Vapaa-ajalla David nauttii matkustamisesta, lukemisesta ja pyöräilystä.

Davidin aloitus takaa Mevetin potilaille laadukkaiden kirurgisten palveluiden entistä paremman saatavuuden. David työskentelee 11.6. alkaen klinikallamme viitenä päivänä viikossa.

David Vicente