Trimmaus

Mevetin henkilökunta keskittyy syksyllä 2018 ympärivuorokautisen päivystystoiminnan pystyttämiseen ja kehittämiseen. Henkilöresurssien lisäksi 24/7-päivystys tulee sitomaan toimitilojemme kapasiteettia. Trimmauspalvelumme jää tästä syystä tauolle kevääseen 2019 asti. Kiitämme kaikkia trimmausasiakkaitamme tältä erää ja tiedotamme, kun palvelu on jälleen tarjolla.

Teemme turkinhoitoa, pesuja ja trimmauksia kaikenrotuisille koirille. Arkitrimmauksia teemme kaiken rotuisille. Trimmaus tehdään aina omistajan toiveet ja turkin kunto huomioiden joko nyppimällä, leikkaamalla tai koneella ajaen.

Teemme myös pienimuotoisempia turkin hoitoja kuten korva- ja tassukarvojen siistimisiä ja turkin pesuja.

Lisäksi teemme näyttelytrimmauksia kaiken kokoisille snautsereille.

Eläinlääkäri ja trimmaaja ottavat yhteistyönä vastaan myös sellaisia koiria sekä kissoja joiden turkin hoito ei onnistu ilman rauhoitusta.

Trimmaustilamme ovat tilavat ja rauhalliset. Voitte halutessanne tuoda lemmikin vastaanotolle trimmauspäivänä jo ennen varattua trimmausaikaa. Vastaanotollamme on trimmaus ja fysioterapia potilaille oma rauhallinen koppiosasto.

Muutamia yleisohjeita trimmaukseen tulevan lemmikin omistajalle:

  • Trimmauksen tulevan koiran turkin tulee olla puhdas ja kuiva
  • Turkin leikkaukseen tai koneella ajeluun tulevat koirat tulee pestä kotona tai ne voidaan pestä vastaanotolla ennen trimmausta
  • Koiria jotka tulevat turkin nyppimiseen ei kuitenkaan kannata pestä shampoolla ennen nyppimistä